Горещо

Контакти

Повече от 10 години в журналистиката възпитаха у нас желание да бъдем малко по-независими и свободни в новините, в мненията и препоръките. Всеки е свободен да сподели своя опит, своето разочарование от правилата, за да ги направим по-добри. Искаме да се гордеем с правилата и да знаем, че можем да ги променим, ако са несправедливи. Да го направим заедно.

Петя Велева,

съсобственик и управител

Завършила висшето си образование в Софийския университет из дебрите на точните науки като биология и химия. За щастие установила, че извън прецизните науки тя има дар слово и обича пътешествията. От 2015 г. задава посоката на движение на „Инфообзор“ от поста си на главен редактор. Здравословният начин на живот също е водещ за нея и публикациите ѝ. Преследва целите си с желание и хъс за победа.

pepidimova@abv.bg

 

Мартин Лечев,

Съсобственик

Аз съм инженер в сферата на телекомуникациите и оптичните мрежи. Вече повече от 13 години работя в сферата. Сайтът Инфообзор е медиа, която се стреми да бъде обективна, актуална и свободна.

 

 

Рая Лечева,

Автор

Аз съм Рая и винаги мечтая, искам светът да е по-добър и да правя хората по-добри, затова пиша текстове и организирам събития. Близо 7 години посветих на журналистиката, но не успях да открия себе си, свободата и истината. Затова реших да се занимавам с Връзки с обществеността. Опитът ми повече от 4 години в един от най-големите конгресни и изложбени центрове в България Интер Експо Център изгради в мен способността свободно да организирам събития за ключови изложения. Вече 12 години работя като журналист и ПР в сферата на икономиката, туризма и земеделието. Погледна ли по-напред в бъдещето виждам успешното им дигитализиране. Но дигиталният свят трябва да е сигурен, затова организирам и ключовото събитие за достъпни и сигурни дигитални плащания  -DIGI PAY.

Raya.lecheva@gmail.com


Георги Велев,

Автор

Завършил висше образование с профил икономическа журналистика. Опитът му показва, че няма невъзможни неща, стига да има желание и добър екип. Натрупал е практиката си в различни електронни и печатни медии. Любими теми са му енергетиката, комуникациите, хранителната индустрия и музиката. Социалните мрежи вече са му необходимост, макар, че с нежелание създаде първия си профил в нета преди десетина години.

jackvelev@gmail.com

Ние сме тук, бъдете информирани, информирайте.

Може да споделите вашите мнения и коментари на:

infoobzor@gmail.com

(Visited 2 283 times, 1 visits today)