Горещо

Как ПРЕДСЕДАТЕЛ източва родната риболовна федерация

Сигнал получен до нашата редакционна поща, който публикуваме без намеса:

Уважаема редакция,

Вярвам, че този мой сигнал за федерацията, която наскоро напуснах ще грабне интереса на уважаваната мен – ваша медия защото засяга много интереси и разбибра се много пари, за съжаление наши и за съжаление плячкосани…

Как Жоро Нафтата ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ източва родната риболовна федерация.

Класика напоследък в Нашата действителност.

Приказка за човек, който е обграден с мнозинство от негови хора в управителния съвет, без контрол използва федерацията за лични облаги. Георги Михайлов Стефанов- Председателят на Българската федерация по риболовни спортове .

Георги Михайлов- Жоро Нафтата си мисли, че сме захранка, и че сме лесно уловими шарани. Ето интересни далавераджийски негови схеми, подвеждащи или въвели в заблуда УС на родната ни дойна крава наричана БФРС- Българска федерация по риболовни спортове.

Схема 1: Всички разходи са за сметка на федерацията:

– по време на националните състезания се

обикаля да се търсят разходни фактури за спане на състезателите, събират се фактури за храна, гориво и каквото е възможно да мине като разход.

Всичко се заплаща от джоба на самите състезатели.

Схема 2: По време на домакинство на международно състезание. Федерацията събира пари освен за такса за участие ( която не е никак малка над 1000 евро) и пари за нощувки от гостуващите отбори.

Това е много сладко защото се фактурира скъпото спане, а на хотела реално се плаща по-малко. Същото е и за цялата консумация които си заплащат състезателите се издава фактура за разход на федерацията.

Схема 3: Защо мислете преди време Председателят милееше за зарибяване. И ходеше по министерства и искаше да излизат състезатели на протест!? Много просто – защото вече има рибовъдно стопанство за пъстърва и трябва да има какво да зарибява. Досещате се, че контрола е много слаб, и по негово искане председателя на ИАРА е в УС на федерацията. Защо от федерацията се отлъчва клуб, който казва истината и се възпротивява в желанията на Председателя да арендова участъци от реки за да може уж да ги зарибява?

Схема 4: Как така и по какъв принцип федерацията избра турнирите по пъстърва да се зарибяват от стопанството на Председателя. Това не е ли конфликт на интереси !? Как така буса на федерацията е преоборудван с бидони за разнасяне на риба, снабдява поръчки на частни водоеми. Горивото за сметка на федерацията ли е!? Има ли разрешение на УС да се ползва!? Отделно по време на държавните пъстървата се фактурира на федерацията, а на самите състезатели се събира такса без бележка за зарибяване.

Схема 5: Клуб Корморани – само тази година община Пловдив са превели 50000 лв за организиране на Световно първенство по фидер и уж Балканско, което не се състоя. А защо не се види от 2016 колко пари още са превеждани?

Какво става с тези пари!? Бъдете сигурни, че нито лев не стигнал във федерацията.

Във федерацията влизат достатъчно пари, но много са разходите. И докато има такива Председатели като г-н Нафтата пари няма да има за нищо и винаги няма да стигат.

Тази федерация е създадена с цел развиване на риболовния спорт. Най много опит се трупа когато се участва на международни турнири. Обаче парите като влезнат в джоба вече трудно се вадят.

Състезатели, изчегъртайте тази гнида, която даже взима и заплата за „труда който полага“ като Председатл и неговите лакей от федерацията и изберете честни хора!

 

Трудно ще стане с Общо събрание защото пак за сметка на федерацията има доста хора почерпени и нахранени.

След тази статия дано се сезират съответните служби и инспектората към Министерстовото на младежта и спорта.

д-р Георги Гайдурков дългогодишен риболовец и бивш член на БФРС

(Visited 235 times, 1 visits today)

Be the first to comment on "Как ПРЕДСЕДАТЕЛ източва родната риболовна федерация"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.