Какво ни очаква в годината на Дървеният Кон

durven konОт 31 януари 2014г.  започва годината на Дървения кон. Китайските години на коня са 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014.

Новатор, неуморим откривател, Конят е изключително добър за научна работа. Неспокойният му дух не му дава мира.

Конят е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и той е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен към грозното и пошлото, вие няма да намерите място до него, ако поне малко сте груби. Много лесно нараним, Конят не обича разочарованията и обидите. Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.

Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако той избухне, няма да е зле да сте надалеч. Това обаче не е страшно, защото много бързо яростта му се укротява и той отново е най-лъчезарната личност, която сте срещали.

Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, той не прахосва пари, а разумно ги из ползва.

Той е особено грижовен в семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.
Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове и можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с Коня, той няма да ги запази … Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заговорници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Заради всички свои противоположни качества, Конят може дружно да живее с Кучето и Тигъра, и двамата са съсредоточени в своите решения, психологическите проблеми и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.

Дървеният Кон държи на  моралните стойности. Разчитайте на него във всяко едно отношение. Той добре би ръководил свой офис и с твърда ръка ще направлява делата си. Не му давайте съвети! Това го дразни. Усърден и съвестен, той е пример за подражание и всички го уважават и у  конкурентите си буди възхищение. Много мек характер. Лъчезарен и приветлив, той е търсен за приятел. Мрази напрежението в отношенията. Плод на богатото му въображение са нестандартните решения, които взима и те го из дигат на по-високо ниво от всички

Подробностите

Посоката на Коня е юг. Цветът е оранжев.
Времето на Коня е от 11 ч. до 24:59.
Елементът му е вода.
Мъжът, роден в годината на Коня – ще се радва на почести и слава. Ако е роден през есента и зимата ще бъде материално обезпечен. Ако има родилно петно на дясното рамо ще бъде избухлив. Най-труден месец – май.
Жената, родена в годината на Коня – приятна външност, устойчив характер. Само с близките си се отнася нервно, даже агресивно. Към мъжете е внимателна и склонна да изпълнява всичките им желания. Родените през пролетта и лятото имат много успешен живот, а тези през есента и зимата трябва да разчитат на чужда подкрепа.
Критични години За мъжа това са – 15 и 16-тата от живота му. За жената – 5,10 и 75 година.

Известни личности, родени под знака на Коня: Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Пол Саймън, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Едисон, Ленин, Барбра Стрейзанд, Кристен Стюърт, Марио Балотели, Дейвид Камерън, Ангела Меркел.

Очаквайте каква ще е годината на коня за всички останали зодии от китайския календар утре.

Какво ни очаква в годината на Дървеният Кон
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Остави отговор

Твоя email няма да бъде публикуван. задължителни полета *

*