Горещо

Най-скъпата къща в света струва 12 млрд. долара

house expensiveКомпания ExklusivHAUS построи най-скъпата къща в света за 12 млрд. долара. Мегаимението е от злато и е построено в сътрудничество с известната фирма Stuart Hughes, чиято специалност са екстравагантно-скъпи, необичайно луксозни продукти за милиарди долари като яхти и специално произведени iPad-и.
Според изданието, домът е отнел пет и половина години докато бъде завършен и се намира на тайно място в Швейцария, близо до италианската граница, информира trendhunter.com. Къщата е изготвена за висок клас клиенти, които искат нещо наистина изключително. Засега не се съобщава дали има интерес от страна на купувачи или наематели към най-луксозния жилищен имот в света.
Къщата обаче със сигурност отива отвъд изискванията на клиентите, коментира trendhunter. Домът разполага с осем спални, тераса от 388 квадратни метра, и над 200 хил. килограма чисто злато и платина имплантирани в сградата. Паркетът в къщата е направен от кости на тиранозавър, а към имението има и винарска изба. Луксозната постройка, направена в модерен стил, е с огромни панорамни прозорци, които откриват прекрасна гледка към планината, допълва още сайтът.

Видео на къщата можете да видите тук.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Be the first to comment on "Най-скъпата къща в света струва 12 млрд. долара"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.