Горещо

Колкото по-малко дрехи носи една жена, толкова по-дълго живее

Колкото по-малко дрехи носи една жена, толкова по-големи да шансовете й да доживее до дълбока старост, установили британски учени.

Екипът, ръководен от сър Едуин Буркхарт, анкетирали 5000 жени над 70-годишна възраст. Резултатите показали, че в младостта си повечето от тях са носили къси поли и дълбоки деколтета.

Според специалистите има пет основни причини за установената зависимост между облеклото и дълголетието.

Първо – дрехите съдържат останки от химични вещества, използвани при прането и химическото чистене. Реагирайки с потта, те могат да образуват съединения, проникващи в кожата и влияещи отрицателно на здравето. Могат да предизвикат дори появата на рак.

Второ – жената с по-предизвикателно облекло има много по-големи шансове да привлече мъжете и да се омъжи. А е известно, че семейните хора са по-здрави и живеят по-дълго от самотниците.

Трето – жените с оскъдни дрехи се подлагат в по-голяма степен на въздействието на природните фактори, например на слънцето, които влияят на дълголетието.

Четвърто – подобните дами са по-умни, открити, независими и полагат повече грижи за себе си.

Пето – любителките на разголеността по-често правят секс, който, от гледна точка на изследователите, е още един благоприятен фактор, влияещ на дълголетието.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Be the first to comment on "Колкото по-малко дрехи носи една жена, толкова по-дълго живее"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.