Горещо

Руснаци: Работата в офиса води до алкохолизъм

пиене офисРаботата под постоянен стрес в офиса води до алкохолизъм, предупредиха руски учени, цитирани от БГНЕС. Според тях работата в закрито помещение оказва неблагоприятно въздействие върху здравето на организма, откриха специалистите. Много от хората просто не могат да се справят с изнервящата работа и започват да развиват различни аномалии, които въздействат негативно на тялото ни и провокират развитието на различни заболявания.

В изследването участват доброволци между 18 и 65 години. Експертите взели под внимание и други фактори като хронични заболявания, семейно положение, доходи, тютюнопушене и други зависимости. Статистиката сочи, че все повече нараства броя на работещите в офис, които търсят медицинска помощ, за да преодолеят стреса и да балансират нервната си система.

Конфликтите на работното място отслабват имунната система и увеличават риска от алкохолизъм. Много проучвания установяват връзката между стреса и постоянните болки в гърба, проблемите със сърцето, главоболието и диабета. Работата в офиса увеличава риска от пушене, пиене на алкохол или дори наркотици. /БГНЕС

(Visited 47 times, 1 visits today)

Be the first to comment on "Руснаци: Работата в офиса води до алкохолизъм"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.